1

Musto

MUSTO - VÄRLDENS BÄST BALANSERADE SJÖKLÄDER!

Musto utvecklar tekniska funktionsplagg som hjälper dig att prestera maximalt.

Dom har 50 års erfarenhet av att utveckla tekniska funktionsplagg och är världens ledande varumärke inom havssegling och ett ledande brittiskt varumärke inom jakt och hästsport. Vi använder samma tekniska material som skyddar våra oceanseglare för att hålla dig torr och behaglig i våra Country- och Evolution-plagg.

Våra designers är fanatiska när det gäller detaljer och stil. Stil möter högteknologisk prestanda i allt vi gör, från den perfekta ergonomiska skärningen i våra aktivitetsjackor till det noggranna hantverket i våra handgjorda skinnskor. 

Från lediga helger på landet till piskande stormar på den Antarktiska oceanen presterar MUSTO maximalt så att du kan göra det samma.

Deras mission är att utrusta dig, ditt team och din familj för alla typer av äventyr. Människor talar ofta om sin över 20 år gamla MUSTO-jacka som de har använt hur mycket som helst och som fortfarande fungerar precis som den ska. Vår berömda slitstyrka gör att vi kan erbjuda livstidsgaranti för många av våra plagg och en unik reparationsservice.

Upptäck vår exceptionella prestanda i funktionsplagg, innovativa skor, slitstarka väskor och högtekniska accessoarer, som alla designats för dina äventyr.

Musto

Per sida:
1