1

International

I över hundra år har International Paint skapat de mest innovativa färgerna för att skydda, försköna och förbättra alla typer av båtar. Var du än befinner dig, i vilka vatten som helst runt klotet, kommer du att märka att International Paint erbjuder de mest högkvalitativa båtfärgerna för användning både över och under vattenlinjen. 

Vetenskaplig expertis är hjärtat i vår verksamhet. Vi avsätter mer personal, teknik och investeringar till våra forsknings- och utvecklingsprogram än någon annan tillverkare av båtfärger i världen.

International arbetar hängivet för att leverera välbeprövade lösningar som skyddar och förskönar din båt samt minskar underhållsbehovet.

Oavsett om vi befinner oss i labbet och forskar och utvecklar nya produkter eller om vi är till sjöss och testar våra produkter är vi vårt rätta element. Att få kemin att stämma är livsviktigt för oss, liksom det är att förstå de subtila skillnaderna mellan människor och vatten på olika ställen i världen. Var båtarna än finns är vi i händelsernas centrum och knyter kontakter, löser problem, delar med oss av vår kunskap?

International

Per sida:
1